Rólunk mondták…

“Egy éve, hogy ide járok hozzátok tornázni. Egy éve, hogy segítetek nekem egyre jobban lenni! RA-s betegként nagyon fontos, hogy megfelelő, hozzáértő szakember figyelje, segítse a tornámat. Itt megtaláltam a legjobb szakembereket, akik segítenek a saját határaim feszegetésében! Köszönöm, hogy vagytok! :)”

“Szuper hely az edzésre és olyan fantasztikus edzők foglalkoznak az emberrel mint Réka és Fanni. Élmény minden edzés, folyamatosan a pluszt hozzák ki az emberből a csajok. Csak ajánlani tudom.” 🙂

“Szuper hely, kedves és figyelmes szakemberek! Minden perc öröm Veletek, hogy egyre jobban legyek”

“Barátságos, profi szakemberekkel lehet elérni céljainkat”

“Örülök, hogy rátok találtam! Nélkületek már fájna a mozgás! Köszönöm a biztatást, a türelmet, a lehetőséget! Szeretlek benneteket, szeretek ide járni”

“Imádok ide járni! “

“Imádom, feltölt testileg-lelkileg!
A legkedvesebb edző csajokkal edzhetek”

“Udvarias kiszolgálás,maximális figyelem, optikailag nagyon korrekt stúdió… és minden,ami jó testnek és léleknek…Ilyenből még többet! “

“Tegnap “kicsinálós kedd volt” :), Fanni tett róla :), nincs 2 egyforma edzés, remek volt – ott is érzek izomlázat, ahol eddig nem volt 🙂 Egyre jobban”

“Kedves Süli család 🙂 ! Végre egy hely, ahol a kellemes környezet mögött, komoly szaktudás áll! Amióta nálatok “vendégeskedem” azóta be kell, hogy valljam EGYRE JOBBAN vagyok. Köszönöm!”

“Kedves Noemi es Laci! Szuperek vagytok! Testi-lelki felüdülés volt Nálatok lenni! Egyre jobban vagyok”

“Gyönyörű környezet,pozitív és kiváló szakemberek! Csak ajánlani tudom Mindenkinek!k:) puszi”

“Több, mint fél évig szenvedtem komoly vállfájdalomtól (kiugrott a helyéről és nem akart szűnni a fajdalom), a harmadik kezelés alkalmával szinte mar semmit sem ereztem. Ez az alapozó időszak alatt volt, amikor hetekig szúrt a combom, mert beszakadt. Hadd ne mondjam hogy pillanatok alatt helyrerakta, és másnap mar nem fajt. 🙂 Koszi Laci!
Csak ajánlani tudom!”

“Elég sok sportsérülésem volt már és eddig mindig segített a rehabilitációban. Nem csak szakmailag, de emberileg is kiváló. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm!”

“Komoly és sokoldalú szakmai háttér, kiváló gyógyítója a testnek. Volt szerencsém végigkísérni fejlődését, több nagynevű sportolót hozott már rendbe, sok arányéremnek a fele őt illeti . Így tovább Öcsi!”

“Bokaszalag szakadás utáni rehabilitációban kaptam profi segítséget.”

“Komoly szakmai tudással rendelkezik es mindig jó hangulatban telnek a kezelések.”

“Vitathatatlan, hogy ő Szeged legjobb masszázs terapeutája.”

jelbe

+36 20 579 1502

Hasznos információk

egyre_jobban_logo_szines_hatter_nelkuli

Copyright 2019 Egyre Jobban Mozgásközpont