Access Bar

Access Bar kezelés

Megengedem magamnak, hogy megérintsen a Csoda?

Örömmel tudatjuk Önökkel, Veletek, hogy új terápia érhető el nálunk, mégpedig az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Access Bar kezelés.

Gary Douglas, az Access Consciousness® alapítója, és talán ő az egyedüli, aki eddig definiálta, hogy mi ez? Az ő szavaival „A tudatosság magába foglal mindent, és nem ítél semmit!” Mennyire lenne más az életed ítélkezés nélkül? Mi lenne, ha nem irányítana valamilyen rögzített külső szabályrendszer, hogy mi a jó vagy a rossz? Mi lenne, ha megvolnának az eszközeid arra, hogy ne ítélkezz magadon? Lehet, hogy elképzelhetetlen módon kinyílna az életed? Az enyémmel ez történt!

Számunkra egy olyan eszköz, amit a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki.
A tudatosság az a képesség, amely által folyamatosan ráébredünk a lehetőségekre, a több választásra.
Segít elkezdeni alakítani az életedet túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Ha végtelen lényként működünk, mennyi minden lehetséges számunkra???
Véges lényként hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések és érzelmek irányítsanak. Az Access Consciousness® ezekből fakadó polaritástól segít megszabadulni.

32 pont van a fejeden (pl: pénz, kontroll, kreativitás, szomorúság, öröm, szexualitás, öregedés, stb.), amit ha gyengéden megérintenek, nyugodtan el tudjuk engedni mindazt, ami miatt képtelenek vagyunk az el/befogadásra! Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltunk.

Talán itt az alkalom, hogy elengedjünk mindent és megtanuljunk befogadni.

„Sok ezren tették már fel a kérdést maguknak: Mi lehetnék, mit tudnék tenni, mim lehetne, mit tudnék alkotni és létrehozni, amellyel az életemet és a világot egy jobb hellyé tehetném?
Mit érzékelhetnék, mit tudnék, és mi lehetnék, hogy érdemes legyen élni az életem?”