E- Fitnesz

efit1
efit3

E-fit tréning

Mai rohanó világunkban, idő vagy energia hiányában egyre kevésbé figyelünk oda az egészséges táplálkozásra, a testmozgásra. Az E-Fit mindössze heti 2×20 percben segítséget nyújt mindazok számára, akik sportosabb, egészségesebb, tudatos életmódra törekszenek!
Remek lehetőséget kínál azoknak is, akik szeretnének egy új, különleges, gyors és hatékony lehetőséget megismerni. Rendkívül jól kiegészíti a hagyományos edzésformákat, fokozza a más sportokban nyújtott teljesítményt, jó erőnlétet és egészséges izomműködést biztosít. Minden bizonnyal vannak és lesznek olyanok, akik munkájukból vagy más okból kifolyólag nem tudnak hetente több órát szánni testmozgásra. Számukra kínál remek alternatívát az E-Fit tréning. Mindösszesen heti 2×20 percben fejleszthetik fizikai állóképességüket, valamint szellemi és testi frissességüket is megőrizhetik.
Sokan gondolják úgy, hogy már évek óta nem sportoltak, és nincs erejük újra elkezdeni, lassan felépíteni, elérni a régi formájukat. Az EMS edzéssel ez az idő lerövidíthető, hamarabb formába jöhetünk, hiszen izmaink előbb fognak készen állni a nagyobb terhelést igénylő munkára. Ezáltal a kedvet is meghozza a mozgáshoz, sikerélményünk lesz, hiszen észrevehetően javul a teljesítmény akár az EMS edzésen belül, vagy akár más területen, legyen az futás, kondi termi erősítés, kerékpározás, stb.
Ez utóbbi hatás a legfontosabb, hiszen a rekreációban a legfőbb cél az, hogy egészségesen, tartalmasan éljük meg szabadidőnket, melynek meghatározó eleme a sport és a testedzés.