Költözünk? Hogy hogy? Leírom hogy miért is :)

|

egyrejobbanlogo
siite_header_title_03Költözünk? Hogy hogy? Leírom hogy miért is

 

Sziasztok!

Ez az első személyes hangvételű blogbejegyzésünk, mivel úgy gondoltuk ez a téma megér egy hosszabb terjedelmet.Ezentúl szeretnénk , majd minél több saját tapasztalatainkról szóló bejegyzést írni. Hátha tudunk segíteni másoknak is, akik még a kezdetén vannak, akár egy vállalkozás indításnak.

Miért is döntöttünk úgy , hogy egy nagyobb helyen szeretnénk folytatni?

Őszintén szólva ez egy nagyon nehéz döntés, hiszen az Egyre Jobban Stúdió a mi kis ékszerdobozunk, ahol nagyon sok csodás dolgot éltünk meg, és tudjuk hogy mennyire szeretik a Vendégeink is.

Viszont azt is láttuk , éreztük, hogy ennek a kis csodának véges a befogadó képessége. Mi viszont szeretnénk minél több embernek lehetőséget biztosítani, hogy a segítségünkkel jobban legyenek testileg lelkileg.

keresd-fel-studionkat

Sokat mérlegeltünk , hogy mi lenne a legjobb döntés, ami nem fog a minőség rovására menni. Hiszen nekünk ez a legfontosabb, hiszünk benne, hogy hosszútávon csakis a MINŐSÉG tud fent maradni a vízen.

Valamint abban is hiszünk , hogy időnként meg kell újulni , mert az mindenkinek jót tesz! Új energiákat, új lehetőségeket teremt,és ha jót, értéket szeretnénk adni, akkor abból csakis jó sülhet ki.

Így mindig arra jutottunk, hogy meg kellene próbálni, egy nagyobb helyen, ahol még több személyi edzésre lenne lehetőség, bővülve új szakemberekkel. Hiszen számunkra ez is nagyon jó érzés, hogy Egyre több embernek tudunk megélhetést, munkát biztosítani. Szóval így alakult ki bennünk a továbblépés szándéka szépen fokozatosan.

Mi változik és mi az ami változatlan ?

Az Új Mozgásközpont pontos címét még tartogatjuk, viszont azt lehet tudni, hogy nagyon közel lesz a mostani Stúdióhoz, Újszeged könnyen megközelíthető részén.

Az eddigi szolgáltatásaink mindegyike megmarad, ugyan olyan intim környezetben fognak folyni a személyi edzések ahogyan eddig is folytak.

 

Minden esetben személyre szabottan , maximum csak a páros edzés lehetséges , de azt is csak a párokat úgy látjuk , hogy megfelelően tudnak együtt fejlődni.

A személyi edzések terme egy kicsivel lesz csak nagyobb a mostaninál, azért hogy kényelmesebben el tudjunk férni minden edzés alkalmával.

Ugyan úgy lehetőség lesz E-fit, Power Plate, Funkcionális Személyi edzésekre, gyógytornára is .

Folytatja tovább működését velünk egy helyen a másik szuper szolgáltatásunk a Gyógymasszázs , és a terápiák Süli László vezetésével az Egyre Jobban Masszázsműhely.

Mi az ami változik?

Nagyon fontos elemének tartjuk az Egyre Jobban Stúdiónak az Otthonosan berendezettséget, így azt maximálisan megtartva , egy picit stílusban megújulva fogjuk kialakítani az új  Mozgásközpontot.

A személyi edzések terme mellett, teljesen leválasztva, kialakítunk egy kiscsoportos( maximum 10 fő) edzésre alkalmas edzőrészt. Ahol szakértő edzőkkel szeretnénk minőségi csoportos órákat tartani. Kihasználni a közösségi munka , edzés hajtóerejét. Ahol akár lehetőség van új ismeretségeket kötni, csapatként együtt lüktetni , élvezni a mozgás, a zene erejét. Összemosolyogni, nevetni, felszabadulni, feltöltődni.

Mivel azt gondolom hogy a csoportos edzések is nagyon sokat tudnak adni. Én 13 évig kosárlabdáztam, és elmondhatatlan , hogy a csapatszellem, amit ott megtanultam, mennyit tud segíteni az élet minden területén.

Sok erőt adott mindig, hogy tudtam tartozom egy csapathoz, akik számítanak Rám , és hasznos része vagyok egy egésznek. Csoportos edzéseinkkel többek között ezt az egységélményt is szeretnénk hangsúlyozni a mai rohanó világunkban, ahol az egymásra figyelés sokszor a háttérbe szorul.

Minden korosztály fog találni magának megfelelő óratípust, kezdve a kismama jógától, a gerinctréningen át, a trambulinos edzésekig.

Hamarosan jelentkezni fogunk még képekkel is , hogyan készül a terem, mivel ez egy teljesen új épület, így még a belső kialakítás fázisában tartunk. 

Van mit csinálnunk, de összességében élvezzük, és nagyon várjuk hogy megmutathassuk Nektek.

Köszönöm, ha elolvastál! <3

Üdvözlettel: Süli Noémi – gyógytornász

keresd-fel-studionkat