Mummy Tummy Training ®

az első magyarországi komplex, szülés utáni regenerációs program amelyet gyógytornászok közreműködésével fejlesztettek

Egyedülállósága abban is megmutatkozik, hogy nem csupán a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelésére fókuszál, hanem a mozgásrendszert egységként kezelve, a tréningprogram egymásra épülő lépcsőiben a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, illetve a funkcionális alapmozgásokat (újra)tanításával is foglalkozik, így segítve a kismamák aktív élethez és sportoláshoz való biztonságos visszatérését.

A programban kiemelt jelentősége van a fizikális vizsgálatnak, mely nem csupán a hasfal állapotára vonatkozik, hanem funkcionális teszteket is végzünk, hogy megtudjuk, hogy a hasfal sérülése mennyiben befolyásolja a mozgásrendszer működését

Mummy_Tummy_logo-1

Kinek ajánljuk a Mummy Tummy Traininget?

        Aki nemrég szült
        Vagy már szalad a gyerkőc?
        Esetleg még pocakosan várod a nagy találkozást?
        Szülés után vagy

        Mindenképpen jó helyen jársz…

Elsőként Szegeden csak az Egyre Jobban Mozgásközpontban

Nagyon fontos, hogy nem csupán izomerősítésről van szó,
súlyos szakmai hiba a hasi regenerációt pusztán izomerősítéssel végezni!

Kik tartják a Mummy Tummy Traininget?

Süli Noémi

gyógytornász – Mummy Tummy Tréner

Süli Noémi

Kovács Andrea

gyógytornász – Mummy Tummy Tréner

2465-1

Mikor érdemes kezdeni?

Úgy gondoljuk, hogy az első lépcső gyakorlatait már a gyermekágyi időszakban, tehát a szülést követő első 6 hétben is végeznie kellene a kismamáknak, hiszen a szöveti gyógyulás szempontjából az első 6 hétnek óriási jelentősége van. Ezért igyekszünk az ehhez szükséges információkat minél szélesebb körben a várandós kismamák tudomására hozni.

Mivel a tréning alapelve az idegrendszer és a mozgásrendszer kapcsolatának (neuromuszkuláris kontroll) helyreállítása, érdemes a szülést követően minél előbb elkezdeni a tréningprogramot. De akár pár hónappal, netán évvel a szülést követően is hatékony segítség lehet, főleg, ha régóta fennálló panaszokkal kell együtt élnie az anyukának.

+36 20 579 15 02

Hányszor vegyek részt a tréningeken?

Egy ilyen jellegű regenerációs programot elképzelhetetlen egyszeri alkalommal megtanítani, hiszen nem pusztán izomerősítésről van szó, súlyosan téves elképzelés ez a hasi regenerációról!
Mivel az idegrendszeri szabályozás újraindítása, az ideg-izom kapcsolatok helyes kiépítése a cél, egy hétről-hétre változó, progresszív tréningprogram szükséges a megfelelő fejlődéshez, gyógyuláshoz, felépüléshez.

Nem elegendő, egy tornán részt venni!
Folyamatos, progresszív tréninget igényel a regeneráció.

A Mummy Tummy Trainingről további információkat a www.mummytummy.hu weboldalon talál

2434-1

Rólunk mondták

Sándor Zsuzsa

“Ez az igazi jó hely. Ha nem lenne szükségem mozgásra, akkor is szivesen járnék be, mert igényes, hangulatos, barátságos a hely, és a lányok is, meg természetesen Laci is.”

Vér Viktória

“Szuper hely, kedves és figyelmes szakemberek! Minden perc öröm Veletek, hogy egyre jobban legyek!”

Erika

“Udvarias kiszolgálás,maximális figyelem, optikailag nagyon korrekt stúdió; és minden,ami jó testnek és léleknek! Ilyenből még többet!”

Kerekes-Kádár Anikó

“Szuper hely az edzésre és olyan fantasztikus edzők foglalkoznak az emberrel mint Réka és Fanni. Élmény minden edzés, folyamatosan a pluszt hozzák ki az emberből a csajok. Csak ajánlani tudom. :)”

Nagy Melinda

“Egy éve, hogy ide járok hozzátok tornázni. Egy éve, hogy segítetek nekem egyre jobban lenni! RA-s betegként nagyon fontos, hogy megfelelő, hozzáértő szakember figyelje, segítse a tornámat. Itt megtaláltam a legjobb szakembereket, akik segítenek a saját határaim feszegetésében! Köszönöm, hogy vagytok! :)”

Szakáll Szeri Dóra

“Kedves Süli család 🙂 ! Végre egy hely, ahol a kellemes környezet mögött, komoly szaktudás áll! Amióta nálatok “vendégeskedem” azóta be kell, hogy valljam EGYRE JOBBAN vagyok. Köszönöm!”

Miért érdemes hozzánk eljönni?

Gyere és látogass el stúdiónkba!

Tapasztalt szakemberek kezébe kerülsz!

Barátságos, családias környezet vár!

Mindent megkapsz, ami a gyógyuláshoz kell!

Elsőként Szegeden

Magister natúrkozmetikum termékekkel is megismerkedhetsz

magisterlogo

+36 20 579 15 02

Minden jog fenntartva 2017 Egyre Jobban Mozgásközpont