Munkatársaink

Süli László – Nemzetközi EFDM nemzetközi terapeuta, vezető

Kedves olvasónk!

Több mint 6 éve vagyunk Szeged szerves része a gyógyítás területén. Feleségemmel terveztük meg és valósítjuk meg minden nap a gyógyközpontunk létezésést.

Segítségünkre vannak kiváló munkatársaink és a sok pozitív visszajelzés pácienseinktől.
Büszkén mondhatom, hogy számtalan területen vagyunk újítók és egyedülállók a szakterületünkön.

A szakmaiság, lelkiismeretesség, empátia és minőség alapköveivel szervezzük munkáinkat, terápiáinkat.

Kicsiből indultunk, de megtanultunk és mertünk nagyok lenni és céljaink még jócskán vannak.

Szeretettel és bizalommal ajánlom magunkat Önöknek, akik biztonságos gyógyulást keresnek illetve természetesen azoknak is, akik az egészségük megőrzését tűzték ki célul!

Személyes feladatom pácienseim, pácienseink testük- egészségük kapcsolatának megismertetése fejlesztése. Kezeléseim során magát a konkrét problémát állítom vissza normális állapotúvá. Ilyenkor óhatatlanul fájdalom is jelentkezik.

Úgy vélem és tapasztalataim egyértelműen bizonyítják, hogy a fájdalom érzet mögött felfoghatatlan mennyiségű információ van testközpontunk számára.
Ennek következtében az öngyógyító folyamatok újra aktiválódnak védelmi rendszerünk újra szervezi magát.

Hihetetlen és állandó csodával kápráztat el az emberi test mely megfejthetetlen rejtéllyel szervezi önmagát életünk során megismételhetetlenül.

A felfedezés már elindult…

Eddigi képzéseim:
-2006: Gyógymasszőr (MIOK Szeged)
-2007: Talpmasszőr (MIOK Szeged)
-2007: Reiki 1-2 (Szeged)
-2007: Korokán féle műfogások (Sopron)
-2008: Testnevelésből és Sport Rekreációból diploma (Szeged)
-2008: Köpöly moxa (Szeged)
-2008: Kineziológiai taping 1-2 fokozat (Budapest Nawa)
-2009: Klasszikus bandázs tanfolyam (Budapest Nawa)
-2010: Természet gyógyász modul (Budapest Béky)
-2012: Földi-féle komplex nyirok és ödéma terápia (Viszen kft Zalaegerszeg)
-2013: Dorn terápia (gerinc és izületek korrekciója) (Budapest Physiovit)
-2013: Trigger & Tender terápia (izom görcs) (Budapest Physiovit)
-2014: Test és fül akupresszúra (Eőry Ajándok)
-2014: Kranio temporomandibláris (álkapocsizület) diszfunkciók terápiája (Budapest Physiovit)
-2017: EFDM kötőszöveti terápia nemzetközi szint (Markus Nagel Physiovit)
-2018: EFDM Advance (Markus Nagel Physiovit)

Soraimat zárva kívánom mindenkinek, hogy mihamarabb megtalálja a gyógyuláshoz vezető utat!

Jó egészséget!

Tisztelettel: Süli László

Süli Noémi – Gyógytornász, vezető

Sziasztok!

Süli Noémi gyógytornász vagyok , és 2012-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem ETSZ karán.

Ezután a személyi edzés területen kezdtem el kamatoztatni a tudásomat , és tapasztaltam, hogy mennyire hasznos dolog ötvözni a gyógytornát a személyre szabott edzéssel .

Így 2014- ben az esküvőnk után egészen fiatalon , akkor még nem is tudva mibe vágva megnyitottuk az Egyre Jobban Stúdiót , férjemmel Süli Lacival .❤️😍

Elkezdődött a sok tapasztalással , izgalommal , változással , örömökkel, akadályokkal stb . teli vállalkozói lét, amiben mi is a kezdetektől aktívan dolgozunk .

Ezután 2018 ban nagy lépésre szántuk magunkat , mégpedig arra , hogy egy nagyobb helyre költözünk , hogy még több embernek tudjunk segítséget nyújtani , valamint ezáltal fejlődve munkalehetőséget is teremteni.

Így 2018 Áprilisa óta vagyunk ezen a nagyobb 245 m2-és helyen ahol aktuálisan , 5 gyógytornász , 3 gyógymasszőr és 2 recepciósunk várja a hozzánk érkezőket .

Mozgásközpontunk legfőbb célja , hogy segítsünk az emberek mozgásszervi problémáin , és leginkább az hogy megelőzni tudjuk ezeket, minőségi , tudatos mozgással .

A nevünk nem véletlenül EGYRE JOBBAN , hiszen az életemet nagy mértékben befolyásolta az, hogy 10 éve elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot , és azóta is nagyon érdekel Test -Lélek -Szellem kapcsolata , egymásra való hatása , és elválaszthatatlansága.

Így a működésünk során ,folyamatosan szeretnénk ezt a szemléletet belecsempeszni .
Hiszem , hogy nagyon nagy szükség van a kedvességre, otthonosságra , bensőséges kapcsolatokra , így ezt is igyekszünk megteremteni .

Szakmai működésem:

Mindig is imádtam mozogni , 6 éves koromtól minden nap edzésre jártam , jazz balett, ritmikus gimnasztika , majd 10 év profi kosárlabdázás.
Ebből merítkezek leginkább az edzéseim tartásakor is , amikor például a komfortzónák feszegetése a cél .
Tudom mekkora tartást , önbizalmat tud adni a mozgás .

Viszont azt is tudom , hogy ezt fokozatosan kell felépíteni . Ebben segítettek a tanulmányaim , az hogy a minőség a legfontosabb , és a minőségi mozgásból szabad csak kihozni a maximumot , és ebben kompromisszum nincs , hiszen a vendég az Egészségét bízza rám.

Van egy 3 éves kisfiam , Mátéka , aki új dimenziókat nyitott a női test megismerésében is , és amikor 1 éves volt , elsők között tanulhattam meg a Mummy Tummy szülés utáni regenerációs tréninget , ami az egyik legnagyobb kedvencem .

Amellett hogy magamon is teszteltem , Nagyon sok Anyucinak tudtunk már segíteni kollégáimmal együtt , hogy regeneráljuk a testüket a változások után .
Így megszűntek a derékfájasok, inkontinencia problémák, fájdalommentes és egészségesebb Anyucikkal lettünk gazdagabbak.

Emellett számos képzésen vettem részt , amivel segithetek a problémákon, valamint Egyre Komplexebben tudom az edzéseinket felállítani .

Nagyon köszönöm ha elolvastad ! Legyetek Egyre Jobban ! ❤️

Szerettel : Süli Noémi

Továbbképzéseim:

 • 2012-Kineziotape alsó és felső végtagi technikák (3NS Pataki Dalma)
 • 2013 Neurodinamika képzés (3NS Pataki Dalma)
 • 2013 McKenzie -terápia  A Lumbalis szakasz
 • 2014 Terrier lágyrész technika 1. szint
 • 2014-E-fit EMS tréner képzés
 • 2015- Gerincedző képzés (Almásy Mozgásakadémia)
 • 2017-Mummy Tummy tréner képzés(Almásy Mozgásakadémia)
 • 2018- World Jumping instruktor képzés
 • 2018-Core tréning (Almásy Mozgásakadémia)
 • 2018- Triplex tréneri képzés (Almásy Mozgásakadémia)
 • 2019- Triplex terapeuta képzés (Akut derékfájás terápiája)
 • 2019- McKenzie B 

Várok minden mozogni vágyót!

Egyre Jobban!

Süli Noémi

Varga Zita- gyógytornász, fizioterapeuta

Varga Zita gyógytornász vagyok, idén végeztem a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán.

Mindig fontos volt számomra a mozgás, az aktív életmód, valamint olyan szakmát szerettem volna, amivel segíteni tudok másokon. Sok keresgélés után találtam rá a gyógytornász hivatásra, és azonnal tudtam, hogy ezt szeretném csinálni.

Szakdolgozatomat neurológia témában írtam, stroke-on átesett betegek rehabilitációjából, és már ott láttam, hogy mennyire fontos a komplex, egyénre szabott mozgásterápia. Minden ember és test más, másképp működnek, ezért fontos számomra, hogy mindenkinek a saját céljainak megfelelő tornát tudjak tartani.

Szeretném, hogy a testmozgást ne csak kötelező jelleggel végezzétek, hanem igazi kikapcsolódás is legyen, az órák jó hangulatban teljenek.

Nagyon fontos számomra, hogy a vendégek elsajátítsák a mozgások és gyakorlatok helyes kivitelezését, hogy otthon, a mindennapokban is alkalmazni tudják azokat.

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetemen tanulok fizioterápia mesterképzés szakon, hogy bővítsem a tudásomat. A meglevő kinesiotape tanfolyamom mellett a közeljövőben szeretnék minél több továbképzésre és tanfolyamra eljutni, sokat tanulni és egyre több szemléletet megismerni, hogy minél komplexebb módon tudjak segíteni Nektek.

Köszönöm szépen, ha megtiszteltek a bizalmatokkal!

Varga Zita

Nagy Enikő – masszőr

A nevem Nagy Enikő, wellness masszőzként inmáron több, mint 10 éve praktizálok. Tapasztalatomat és gyakorlatomat több hazai négy csillagos hotel (Novotel Szeged, Art Hotel Szeged), illetve az utóbbi két évben külföldi öt csillagos szálladoi wellness részlegén spa-terapeutaként szereztem a csodálatos ciprusi Alion Beach Hotel-ben, ahol  több speciális masszázstréningen vettem részt.
Fontosnak találom szaktudásom folyamatos továbbfejlesztését, így színes masszázskezelésekkel és wellness szolgáltatásokkal szeretnék jelenbeli, illetve jövőbeli vendégeimnek kedveskedni.

Manga Anikó – gyógytornász

Manga Anikó vagyok a diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális képzési karán szereztem gyógytornász alapszakon. A gyógytornász hivatás az ápolói szakközépiskolában kezdett el érdekelni, ahol a különböző osztályokon végzett gyakorlatokon már láthattam, hogy mennyit segíthet egy megfelelő tudással rendelkező szakember az arra rá szorulókon. Minnél több alkalmat próbálok megragadni, hogy bővíthessem a rálátásom a szakma különböző területeire, és a vendégeknek pedig a legjobb tudásom szerint fogok segíteni és útmutatást adni a gyógyuláshoz vezetó út megtalálásához, hogy egyre jobban lehessenek.