Rólunk mondták…

Rólunk mondták….

„Egy éve, hogy ide járok hozzátok tornázni. Egy éve, hogy segítetek nekem egyre jobban lenni! RA-s betegként nagyon fontos, hogy megfelelő, hozzáértő szakember figyelje, segítse a tornámat. Itt megtaláltam a legjobb szakembereket, akik segítenek a saját határaim feszegetésében! Köszönöm, hogy vagytok! :)”

„Szuper hely az edzésre és olyan fantasztikus edzők foglalkoznak az emberrel mint Réka és Fanni. Élmény minden edzés, folyamatosan a pluszt hozzák ki az emberből a csajok. Csak ajánlani tudom.” 🙂

„Szuper hely, kedves és figyelmes szakemberek! Minden perc öröm Veletek, hogy egyre jobban legyek”

„Barátságos, profi szakemberekkel lehet elérni céljainkat”

„Örülök, hogy rátok találtam! Nélkületek már fájna a mozgás! Köszönöm a biztatást, a türelmet, a lehetőséget! Szeretlek benneteket, szeretek ide járni”

„Imádok ide járni! „

„Imádom, feltölt testileg-lelkileg!
A legkedvesebb edző csajokkal edzhetek”

„Udvarias kiszolgálás,maximális figyelem, optikailag nagyon korrekt stúdió… és minden,ami jó testnek és léleknek…Ilyenből még többet! „

„Tegnap „kicsinálós kedd volt” :), Fanni tett róla :), nincs 2 egyforma edzés, remek volt – ott is érzek izomlázat, ahol eddig nem volt 🙂 Egyre jobban”

„Kedves Süli család 🙂 ! Végre egy hely, ahol a kellemes környezet mögött, komoly szaktudás áll! Amióta nálatok „vendégeskedem” azóta be kell, hogy valljam EGYRE JOBBAN vagyok. Köszönöm!”

„Kedves Noemi es Laci! Szuperek vagytok! Testi-lelki felüdülés volt Nálatok lenni! Egyre jobban vagyok”

„Gyönyörű környezet,pozitív és kiváló szakemberek! Csak ajánlani tudom Mindenkinek!k:) puszi”

„Több, mint fél évig szenvedtem komoly vállfájdalomtól (kiugrott a helyéről és nem akart szűnni a fajdalom), a harmadik kezelés alkalmával szinte mar semmit sem ereztem. Ez az alapozó időszak alatt volt, amikor hetekig szúrt a combom, mert beszakadt. Hadd ne mondjam hogy pillanatok alatt helyrerakta, és másnap mar nem fajt. 🙂 Koszi Laci!
Csak ajánlani tudom!”

„Elég sok sportsérülésem volt már és eddig mindig segített a rehabilitációban. Nem csak szakmailag, de emberileg is kiváló. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm!”

„Komoly és sokoldalú szakmai háttér, kiváló gyógyítója a testnek. Volt szerencsém végigkísérni fejlődését, több nagynevű sportolót hozott már rendbe, sok arányéremnek a fele őt illeti . Így tovább Öcsi!”

„Bokaszalag szakadás utáni rehabilitációban kaptam profi segítséget.”

„Komoly szakmai tudással rendelkezik es mindig jó hangulatban telnek a kezelések.”

„Vitathatatlan, hogy ő Szeged legjobb masszázs terapeutája.”

[INSERT_ELEMENTOR id=”1190″]